fbpx

Reparation og support

Services

Hos Zitech IT services står vi parat til at håndtere alle aspekter af it-udfordringer. Vi er specialister i alt fra opsætning, klargøring og genskabelse af tabt data, til optimering, support og reparation, både til privat og erhvervsbrug.

Zitech it service support og reparation

Hvordan kan vi hjælpe?

Erhverv

Erhverv

Se hvad vi kan gøre for din virksomhed
Læs mere

Privat

Privat

Se hvad vi kan tilbyde vores private kunder
Læs mere

Online support / fjernsupport

Hjælp via Splashtop

Fjernsupport er hjælp, der foregår over telefonen. Her downloader du programmet Splashtop, der gør at vi kan tilgå og se din computer skærm, som var vi ved siden af dig. Fjernsupport er en bekvem og effektiv måde at finde løsninger på IT-udfordringer og reducere ventetid og omkostninger.

Eksempler på opgaver:

Tryk på billedet for at downloade programmet Splashtop. Har du brug for hjælp til at hente programmet? Ring til os på telefonnummer  48 13 00 00, så guider vi dig.

Mac OS
Windows

On-site support

Service på din lokation

On-site support er en hjælp, hvor vi kommer ud til dig, uanset om det er på kontoret eller i hjemmet. Vi udfører reparation på en bred vifte af elektronik og sikrer hurtig, kvalitetsreparation med originale reservedele. Vi er klar til at håndtere de fleste elektronikproblemer og hjælpe dig eller din virksomhed med at komme tilbage på sporet uden besvær.

Eksempler på opgaver:

Med on-site support undgås unødig ventetid og transporttid på elektronik. Har du problemer med din computer, printer, netværk eller andet it udstyr, og ikke mulighed for at indlevere til reparation? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder for on-site service, support og reparation. 

Indhent tilbud

Vores kunder siger

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

faq

Som regel tager vores service 1-3 dage.

Dog afhænger det af, hvad der er galt med din computer.

Du har også muligheden for at få din reparation udført ekspres, hvilket betyder at sagen oftest færdig indenfor 24 timer. Reparationstiden kan dog afhænge af om der skal bestilles ekstra reservedele hjem.

Ved mindre reparationer laver vi din PC omgående mens du venter.

Skulle reparationen tage længere tid end forventet, holder vi dig selvfølgelig orienteret hele vejen, så du ved, hvad der sker og hvorfor. Vores mål er at levere førsteklasses support til både virksomheder/erhvervskunder og private.

Du kan ringe til os på 48 13 00 00 , eller sende os en e-mail til info@zitech.dk. Svartid på e-mails er ca. 24 timer, så vi anbefaler, at du giver os et kald for en hurtigere betjening.

Kom forbi os

Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted på, Gydevang 39-41 i Allerød. Vores IT-serivcedesk ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter, til venstre for enden af bygningen. Er det svært at finde, er KonferenceCentrets receptionist klar til at vise dig vejen!

Ja, det gør vi!

Ingen kundegruppe er for stor eller for lille til os. Vi har 25 års erfaring og derved de helt rigtige løsninger til både dig i privaten og jer på kontoret.

Computerreparation varierer i pris afhængigt af, hvilken service computeren har behov for, om der er behov for udskiftning af reservedele samt tiden det tager at løse problemet. Vi henviser til vores prisside, så du kan få en idé om, hvad det kommer til at koste – ellers anbefaler vi, at du giver et kald, så vi kan give dig den helt rette pris.

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi kan reparere stort set alt!
Med 25 års erfaring på bagen er vi eksperter i alle mærker, modeller og serier, uanset om det er en erhvervscomputer, en computer til privat brug, til gaming eller noget helt fjerde. Vi har erfaring med alle slags stationære og bærbare PC’er, MacBooks og iMacs.
I den grad.

Udover reparation er vi også eksperter i optimering, opgradering, opsættelse, vedligeholdelse og meget mere. Giv os et kald på 48 13 00 00, så vi kan vejlede dig bedst muligt!

Zitech er et team af specialiserede teknikere, og vi kan med garanti finde frem til både fejl og løsning. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, enten via telefonen, e-mail eller ansigt til ansigt, hvor vi kan tilbyde en fejlsøgning på din computer. Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud. Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Værkstedet ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter på Gydevang 39-41 i Allerød. Der er gratis parkering, og bus 335 går lige til døren.

Scroll to Top