fbpx

Reparation og support

Backup server

Har jeres virksomhed behov for en backup-server? Implementeringen af en backup-server sikre at virksomheder har en pålidelig og effektiv mekanisme til at bevare, beskytte og genoprette deres vigtige data. I tilfælde af hardwarefejl, systemnedbrud, ransomware eller andre cyberangreb. Lad Zitech hjælpe jer med den rette løsning!

Zitech it service erhverv Backup server

Hvordan kan vi hjælpe?

Sikring af virksomhedens dataintegritet er afgørende, og en backup-server er nøglen til at modvirke datatab. Med mulighed for effektiv gendannelse ved systemnedbrud og automatiske regelmæssige sikkerhedskopieringer, minimeres nedetid og forhindres tab af forretningskritiske data.

Her kan Zitech hjælpe. Vi sørger for at virksomheden har en pålidelig og effektiv sikkerhedskopieringsløsning, der beskytter dens digitale aktiver og understøtter en hurtig gendannelse i tilfælde af uheld eller it-problemer.
Hvorfor NAS?

En NAS-server, eller Network Attached Storage, er en dedikeret enhed til netværksbaseret
datalagring, -sikkerhed og -deling. Den giver medarbejdere mulighed for at gemme deres filer “fælles”, hvilket gør det muligt at organisere og administrere og dele filer på tværs af enheder via netværket. Dette er både praktisk for medarbejdere der sidder internt i virksomheden og de, der arbejder eksternt eller har behov for adgang til data uden for kontoret.

Med en NAS-server opnår virksomheden øget sikkerhed gennem implementering af adgangskontrol og begrænsning af filadgang til autoriserede medarbejdere. Samtidig kan NAS-serveren konfigureres til at automatisere sikkerhedskopieringsprocessen, hvilket sikrer regelmæssig sikkerhedskopiering af vigtige data uden behov for manuel indgriben.

Vi er specialister

Da opsætningen kan være kompleks, anbefaler vi professionel assistance for at sikre en succesfuld implementering og øget beskyttelse af virksomhedens filer. Lad vores specialiserede teknikere gøre arbejdet. Vi har over 25 års erfaring med implementering af backupløsninger til både store og små virksomheder.

Husker I at tage backup af jeres computere før det er for sent? Hvis uheldet er ude, og jeres data synes at være forsvundet, som f.eks. ved en defekt harddisk eller PC, er vi her for at hjælpe. Med data recovery kan vi ofte gendanne jeres tabte filer.

Hos Zitech tilbyder vi assistance og vejledning i at etablere løbende backups, og vi hjælper med opsætning, brugsforståelse og hardwareindkøb. Vi står til rådighed med personlig on-site support, hvor vi kommer til jer, eller I kan vælge at besøge os på vores adresse Gydevang 39 i Allerød. Derudover tilbyder vi fjernsupport, hvor I får professionel IT-support over telefonen.

Kontakt os, så vi sammen kan drøfte jeres specifikke udfordringer og skræddersy en løsning, der matcher virksomhedens behov.

Indhent tilbud

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Vores kunder siger

Hyppige Problemer

Hvad kan du selv gøre?

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top