fbpx

Reparation og support

Langsom Computer

Har du har lagt mærke til, at din computer er blevet langsom? En langsom PC eller Mac kan skyldes alt fra virus til defekte dele. Ring eller kig forbi vores værksted, så vi sammen kan få den på farten igen.

Zitech it service privat Langsom computer

Hyppige problemer

Hvordan kan vi hjælpe?

En langsom computer kan skyldes virus eller malware. Vi analysere din computer for at identificere og diagnosticere eventuel skadelige software. Efterfølgende vil vores teknikere fjerne den ved at køre antivirusprogrammer eller ved manuelt fjerne ondsindede filer. Du kan læse mere om hvordan vi fjerner virus, spyware og malware her.

En langsom computer kan også skyldes fejl på bundkortet. Bundkortet (på engelsk kaldet et motherboard) er afgørende for computerens funktionalitet, da det binder alle dele af hardware sammen. Når der opstår en fejl på bundkortet, fejler hele systemet.

Hos Zitech kan vores kompetente teknikere diagnosticerer fejlen og (om nødvendigt) udskifte det berørte bundkort så computerens normale funktion genoprettes.

Når harddisken er fuld, bliver computeren langsommere, fordi den har svært ved at huske ting og finde de oplysninger, den har brug for. Hos Zitech sørger vi for at din computer har tilstrækkelig plads og er organiseret på en måde, der fremmer optimal ydeevne og forhindrer gentagne pladsrelaterede problemer.

Døjer du generelt med pladsproblemer?
Hvis du ofte står over for pladsproblemer, kan overvejelsen af en større harddisk eller en opgradering til en SSD også være en løsning.

Har du en langsom computer bør du overveje at udskifte din gamle harddisk til en hurtigere SSD. Overgangen fra en gammel harddisk til en SSD en af de mest effektive opgraderinger, du kan foretage for at forbedre din computers ydeevne og reaktionsevne. Du vil opleve hurtigere opstartstider, kortere ventetider ved åbning af programmer og generelt en mere responsiv computeroplevelse.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og installere SSD’en, tilslutte den til computerens hovedkort og sikre, at den er korrekt monteret i kabinettet.

Når din gamle harddisk er defekt betyder, at der er en fejl eller en skade på harddisken, der forhindrer den i at fungere korrekt. Her er det er vigtigt at du søger professionel hjælp for at undgå yderligere skader på harddisken og tab af vigtige filer.

Vi hjælper dig hele vejen
Hos Zitech diagnosticerer vi problemet og gendanner (hvis muligt) vigtige filer, billeder og data. Herefter reparerer eller erstatter vi den defekte harddisk og implementerer forebyggende foranstaltninger, så du undgår problemer i fremtiden.

Når en computer arbejder, producerer dens komponenter varme som en naturlig del af processen. Hvis denne varme ikke håndteres effektivt, kan det påvirke ydeevnen og i værste fald føre til hardwareproblemer.

Når du indlevere din computer hos Zitech laver vi en grundig vurdering af din enheds kølesystem og implementere løsninger, der reducerer risikoen for overophedning, og dermed bevare computerens ydeevne og levetid.

Når din computer bliver for gammel, kan det derfor være nødvendigt at overveje en opgradering eller udskiftning for at opretholde effektiviteten og følge med de stadigt skiftende krav til software og hardware.

Vores kompetente personale kan rådgive dig om mulighederne og hjælpe med at migrere data, installere opdaterede komponenter eller vælge en ny computer. Hos Zitech forhandler vi stort set alle mærker og vi vejleder dig naturligvis, så du får en computer, der opfylder netop dine behov.

 

Drømmer du om en specialbygget computer?

Zitech har endvidere mange års erfaring i specialbygning af computere, der er skræddersyet til dig. Du modtager naturligvis din nye computer installeret og klar til brug! Se vores specialbyggede computere her.

Er din computer blevet langsom, anbefaler vi, at du bringer den ind til service hos os med det samme. Ring eller kig forbi til en fejlsøgning og få en uforpligtende samtale om, hvad problemet er, og hvordan det kan løses.

Indhent tilbud

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Vores kunder siger

Hyppige Problemer

Hvad kan du selv gøre?

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top