fbpx

Reparation og support

Køb af computere

Skal jeres virksomhed have nye computere? Vi specialiserer os i salg af kvalitetscomputere, både stationære og bærbare, samt førsteklasses IT-udstyr som printere, skærme og routere. Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele,  så vi er sikre på at kunne imødekomme alle jeres behov.
Zitech it service erhverv Køb af computere

Hvordan kan vi hjælpe?

Uanset om du foretrækker en stationær eller bærbar model, er vi her for at hjælpe med at finde den perfekte computer. Vi spørger bl.a. ind til hvad du skal bruge computeren til, hvilke programmer du skal køre og hvilke krav du har til fx grafik og hukommelse? På denne måde sikre vi, at din nye bærbare eller stationære opfylder dine ønsker og behov.
Undgå fristelsen af at købe billig IT-udstyr. Uanset om det drejer sig om en stationær pc, bærbar computer, skærm, printer eller andet, er det sjældent en fornuftig beslutning at basere dit køb udelukkende på prisen. Billigt udstyr har ofte en kortere levetid, og ydeevnen kan hurtigt forringes.

Vi sælger ikke billigt udstyr af lav kvalitet, da vi tror på, at investeringen i kvalitet betaler sig i det lange løb. Til gengæld sætter vi en ære i at vejlede dig så mest muligt ud af dine penge.

Mens det ofte er nemmere at købe en færdigsamlet computer, er der mange fordele ved en tilpasset PC. Du får muligheden for selv at vælge de ønskede komponenter og prioritere visse områder over andre.


Vi skræddersyr PC’er til ethvert formål

Vi tilbyder specialbyggede stationære PC’er både til private og virksomheder. Se vores udvalg her.

Har din arbejdsplads brug for skræddersyede PC’er til en fordelagtig pris, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud enten ved at besøge vores værksted eller ved at ringe på 48 13 00 00.

god og personlig købsoplevelse. Vores nøje udvalgte produkter af høj kvalitet afspejler vores mange års ekspertise. Vi tilbyder altid uforpligtende vejledning, giver dig den nødvendige tid og besvarer alle dine spørgsmål.

Vores kunder vælger os på grund af vores 25-årige historie i IT-branchen og vores pålidelige og specialiserede personale. Troværdighed og ekspertise er vores kerneværdier, og vi stræber efter at levere førsteklasses support.
Vi hjælper jer med gode råd og vejledning i forbindelse med indkøb af IT-udstyr. Vi hjælper selvfølgelig også med at installere og opsætte computerne, så de er klar til brug!

Besøg vores butik på Gydevang 39 i Allerød eller ring på 48 13 00 00, så finder vi den løsning der passer jeres virksomhed!

Indhent tilbud

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Vores kunder siger

Hyppige Problemer

Hvad kan du selv gøre?

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top