fbpx

Reparation og support

Privat

Hos Zitech står vi parat til at håndtere alle aspekter af it-udfordringer. I det nedenstående kan du se de opgaver vi typisk hjælper privatkunder med. Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID, din internetbrowser eller noget helt fjerde? Så kontakt os – vi er her for at hjælpe dig!

Zitech it service privat

OPGAVETYPER

Online support

Stort set alle computerproblemer kan løses via online support. Denne form er et både hurtigere og billigere alternativ til at vi kommer hjem til dig. Alt du skal gøre er at hente TeamViewer og aftale et tidspunkt med os.
Læs mere

Virus og malware

Har din computer fået virus? Kører den langsomt, eller er den fyldt med reklamer? Vi hjælper med at forebygge virusangreb og fjerne skadelig software.
Læs mere

Backup og Recovery

Har du styr på dine vigtigste data? Lad os hjælpe dig med at finde den bedste backupløsning dine filer er sikret skulle uheldet være ude.
Læs mere

Mailproblemer og -opsætning

Vi opsætter din mailadresse nemt og enkelt og leverer eksperthjælp til alle typer af mailproblemer.
Læs mere

Ny computer og opgradering af udstyr

Skal du have ny computer? Vi hjælper dig med finde den helt rigtige model og giver dig gode råd når du skal opgradere dit it-udstyr. Vi hjælper selvfølgelig også med at installere og opsætte både computer og udstyr, så det hele er klar til brug!
Læs mere

Opsætning af internet

Hvis du oplever internetproblemer, eller har du brug for hjælp til opsætning af router? Vi løser problemerne med et smil og finder en løsning til dig og dine behov.
Læs mere

Langsom computer

Er din computer blevet langsom? En langsom PC eller Mac kan skyldes alt fra virus til defekte dele. Vi hjælper dig med at få din computer tilbage i højt gear.
Læs mere

Er computeren gået i stykker?

Hos Zitech er vi specialister i alt fra opsætning, klargøring og genskabelse af tabt data, til optimering, support og reparation.
Læs mere

Computer-support hjemme hos dig

Vi kommer til dig! Få professionel IT-support og hjælp til alt fra printer-, mail- netværk- og computerproblemer hjemme hos dig.
Læs mere

faq

Som regel tager vores service 1-3 dage.

Dog afhænger det af, hvad der er galt med din computer.

Du har også muligheden for at få din reparation udført ekspres, hvilket betyder at sagen oftest færdig indenfor 24 timer. Reparationstiden kan dog afhænge af om der skal bestilles ekstra reservedele hjem.

Ved mindre reparationer laver vi din PC omgående mens du venter.

Skulle reparationen tage længere tid end forventet, holder vi dig selvfølgelig orienteret hele vejen, så du ved, hvad der sker og hvorfor. Vores mål er at levere førsteklasses support til både virksomheder/erhvervskunder og private.

Du kan ringe til os på 48 13 00 00 , eller sende os en e-mail til info@zitech.dk. Svartid på e-mails er ca. 24 timer, så vi anbefaler, at du giver os et kald for en hurtigere betjening.

Kom forbi os

Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted på, Gydevang 39-41 i Allerød. Vores IT-serivcedesk ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter, til venstre for enden af bygningen. Er det svært at finde, er KonferenceCentrets receptionist klar til at vise dig vejen!

Ja, det gør vi!

Ingen kundegruppe er for stor eller for lille til os. Vi har 25 års erfaring og derved de helt rigtige løsninger til både dig i privaten og jer på kontoret.

Computerreparation varierer i pris afhængigt af, hvilken service computeren har behov for, om der er behov for udskiftning af reservedele samt tiden det tager at løse problemet. Vi henviser til vores prisside, så du kan få en idé om, hvad det kommer til at koste – ellers anbefaler vi, at du giver et kald, så vi kan give dig den helt rette pris.

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi kan reparere stort set alt!
Med 25 års erfaring på bagen er vi eksperter i alle mærker, modeller og serier, uanset om det er en erhvervscomputer, en computer til privat brug, til gaming eller noget helt fjerde. Vi har erfaring med alle slags stationære og bærbare PC’er, MacBooks og iMacs.
I den grad.

Udover reparation er vi også eksperter i optimering, opgradering, opsættelse, vedligeholdelse og meget mere. Giv os et kald på 48 13 00 00, så vi kan vejlede dig bedst muligt!

Zitech er et team af specialiserede teknikere, og vi kan med garanti finde frem til både fejl og løsning. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, enten via telefonen, e-mail eller ansigt til ansigt, hvor vi kan tilbyde en fejlsøgning på din computer. Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud. Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Værkstedet ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter på Gydevang 39-41 i Allerød. Der er gratis parkering, og bus 335 går lige til døren.

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Scroll to Top