fbpx

Reparation og support

Erhverv

Hos Zitech IT-support står vi parat til at håndtere alle aspekter af IT-udfordringer. Med vores ekspertise sikrer I minimal nedetid for jeres virksomhed. I det nedenstående kan du se de opgaver vi typisk hjælper erhvervskunder med.

Zitech IT-support og service til erhverv

OPGAVETYPER

Fjernsupport

Fjernsupport foregår via programmet TeamViewer, gennem hvilket vores medarbejder efter aftale med dig kan opnå adgang til din computer. En både nem, billig og sikker løsning!
Læs mere

Backup og sikkerhed

Backup og sikkerhedsløsninger er afgørende for at beskytte og bevare dine digitale oplysninger og undgå tab eller uautoriseret adgang.
Læs mere

Mail Support

Vi hjælper med at opsætte og vedligeholde jeres mailserver. Vi leverer eksperthjælp til effektiv og problemfri mailadministration via Exchange teknologien fra Microsoft Office 365.
Læs mere

Backupserver
og fællesdrev

Lad os hjælpe jer med at bevare og beskytte vigtige data og filer! Vi opsætter en backupserver (cloud eller onsite ), så jeres virksomhed er sikret i tilfælde af uforudsete hændelser.
Læs mere

Reparationer

Hos Zitech er vi specialister i alt fra opsætning, klargøring og genskabelse af tabt data, til optimering, support og reparation.
Læs mere

Printerløsninger og -vejledning

Vi hjælper jer med alt fra valg af printerteknologier og modeller til opsætning af netværksprintere, problemløsning og vedligeholdelsesprocedurer.
Læs mere

Køb af computere

Skal jeres virksomhed have nye computere? Vi hjælper jer med gode råd og vejledning i forbindelse med dit indkøb af IT-udstyr. Vi hjælper selvfølgelig også med at installere og opsætte computerne, så de er klar til brug!
Læs mere

Virksomhedens IT-Sikkerhed

Har jeres virksomhed styr på IT-sikkerheden? Vi kan hjælpe med at beskytte jeres filer og data mod skadelig software og onlinetrusler som vira, malware og phishing.
Læs mere

Onsite support

Vi kommer til jer! Få professionel IT-support og hjælp til printer-, netværk- og computerproblemer på jeres adresse.
Læs mere

faq

Som regel tager vores service 1-3 dage.

Dog afhænger det af, hvad der er galt med din computer.

Du har også muligheden for at få din reparation udført ekspres, hvilket betyder at sagen oftest færdig indenfor 24 timer. Reparationstiden kan dog afhænge af om der skal bestilles ekstra reservedele hjem.

Ved mindre reparationer laver vi din PC omgående mens du venter.

Skulle reparationen tage længere tid end forventet, holder vi dig selvfølgelig orienteret hele vejen, så du ved, hvad der sker og hvorfor. Vores mål er at levere førsteklasses support til både virksomheder/erhvervskunder og private.

Du kan ringe til os på 48 13 00 00 , eller sende os en e-mail til info@zitech.dk. Svartid på e-mails er ca. 24 timer, så vi anbefaler, at du giver os et kald for en hurtigere betjening.

Kom forbi os

Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted på, Gydevang 39-41 i Allerød. Vores IT-serivcedesk ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter, til venstre for enden af bygningen. Er det svært at finde, er KonferenceCentrets receptionist klar til at vise dig vejen!

Ja, det gør vi!

Ingen kundegruppe er for stor eller for lille til os. Vi har 25 års erfaring og derved de helt rigtige løsninger til både dig i privaten og jer på kontoret.

Computerreparation varierer i pris afhængigt af, hvilken service computeren har behov for, om der er behov for udskiftning af reservedele samt tiden det tager at løse problemet. Vi henviser til vores prisside, så du kan få en idé om, hvad det kommer til at koste – ellers anbefaler vi, at du giver et kald, så vi kan give dig den helt rette pris.

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi kan reparere stort set alt!
Med 25 års erfaring på bagen er vi eksperter i alle mærker, modeller og serier, uanset om det er en erhvervscomputer, en computer til privat brug, til gaming eller noget helt fjerde. Vi har erfaring med alle slags stationære og bærbare PC’er, MacBooks og iMacs.
I den grad.

Udover reparation er vi også eksperter i optimering, opgradering, opsættelse, vedligeholdelse og meget mere. Giv os et kald på 48 13 00 00, så vi kan vejlede dig bedst muligt!

Zitech er et team af specialiserede teknikere, og vi kan med garanti finde frem til både fejl og løsning. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, enten via telefonen, e-mail eller ansigt til ansigt, hvor vi kan tilbyde en fejlsøgning på din computer. Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud. Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Værkstedet ligger inde i Nordsjællands KonferenceCenter på Gydevang 39-41 i Allerød. Der er gratis parkering, og bus 335 går lige til døren.

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Scroll to Top