fbpx

Reparation og support

Er computeren gået i stykker?

Hos Zitech står vi parat til at håndtere alle aspekter af it-udfordringer. Vi er specialister i alt fra opsætning, klargøring og genskabelse af tabt data, til optimering, support og reparation. Du kan derfor trygt overlade teknikken til os når din computer er gået i stykker.

Hvad er der galt med min computer? Når din computer er gået i stykker, skal du have professionel hjælp så ikke dine vigtige filer går tabt. Vi har mere end 25 års erfaring! Zitech it-service reparation af PC. Zitech it-service reparation af Mac

Reparation og support

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi hjælper dig når din computer er gået i stykker! Hos Zitech tilbyder vi omfattende reparationer og opgraderinger til både stationære og bærbare computere samt Mac-enheder. Dette inkluderer løsning af forskellige typer skader, hardwareproblemer og softwarefejl. Uanset om der er tale om en defekt skærm, strømforsyningsproblem eller et operativsystem, der ikke fungerer korrekt, kan vores erfarne teknikerne diagnosticere og udføre nødvendige reparationer.

Behovsafklaring og fejlsøgning

Alle reparation indledes med en omhyggelig fejlsøgning for at sikre, at vi identificerer og håndterer den korrekte årsag til problemet.

Hos Zitech er vi specialister i alle former for PC-reparationer! Dette omfatter alt fra reparation af defekte komponenter og håndtering af softwarefejl til opgraderinger for at forbedre ydeevnen, og gendannelse af data fra beskadigede lagringsenheder.

Vi er her når din computer er gået i stykker
Vores dygtige team er eksperter indenfor en lang række af computermodeller og operativsystemer, hvilket gør os i stand til at levere målrettet hjælp og effektiv løsninger når din computer er gået i stykker.
Er din computer gået i stykker? Sådan klarer vi de fleste reperationer:
 • Udskiftning / Reparation af skærm
 • Opgradering til SSD Harddisk
 • Udskiftning af strømforsyning (PSU)
 • Udskiftning af harddiske
 • Udskiftning af RAM
 • Udskiftning af Optiske drev (VD-RW) til bærbare computere
 • Reparation af bundkort
 • Genskabelse af Data fra defekte harddiske (Data Recovery og Disk Recovery)
 • Geninstallation af operativsystemer (Windows 7, 8, 10 eller 11 samt Mac OS)
 • Fjernelse af virus, spyware, malware
 • Generel optimering
 
Er dit problem ikke på listen?
Bare rolig! Med mere end 25 års erfaring kan vores teknikere løse stort set alle it-relaterede problemer. Kontakt os på 48 13 00 00 og fortæl os om problemet, så løser vi det!

En vellykket opgradering kræver nøje valg af kompatible komponenter og hensyntagen til både nuværende og fremtidige softwarebehov.

Hos Zitech har vi ekspertise i opgradering af hardware. Ved udskiftning af RAM, harddiske (SSD/M2), processorer og grafikkort, kan din computer (afhængig af model or årgang) blive næsten så god som ny. Målet er at optimere din computers ydeevne og forlænge dens levetid ved at tilpasse hardwaren til dine behov og gøremål.

Hvis din computer er gået i stykker, enten efter tab, væskeeksponering eller andre årsager, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af computerskærmen, uanset mærke. Alternativt, hvis din computerskærm oplever problemer som mærkelige farver, synlige skader eller endda omvendt skærmbillede, er det ofte mere omkostningseffektivt at reparere skærmen end at investere i en ny computer.


Er du i tvivl om hvad du skal gøre?

Så kom forbi vores værksted og lad vores erfarne teknikere vejlede dig om den bedste løsning.

Bundkortet (på engelsk kaldet et motherboard) er afgørende for computerens funktionalitet, da det binder alle dele af hardware sammen. Når der opstår en fejl på bundkortet, fejler hele systemet.

Hos Zitech kan vores kompetente teknikere diagnosticerer fejlen og (om nødvendigt) udskifte det berørte bundkort så computerens normale funktion genoprettes.

Vi har ekspertise i at gendanne data fra defekte harddiske.Du kan læse mere om backup- og recoveryløsninger her.

 

Virus og malware

Er din computer blevet inficeret med virus, malware eller skadelig software, kan vores kompetente teknikere hurtigt og effektivt fjerne truslerne og genoprette din computers sikkerhed. Du kan læse mere om hvordan vi behandler virus og malware her.

Udover reparation og opgradering har vi fokus på at optimere computerens ydeevne ved at fjerne unødvendig software og finjustere styresystemet, hvilket ofte er nødvendigt, når du har haft din computer et par år.

Du kan læse mere om optimering af computere her.

Den normale reparationstid er ca. 1-3 dage

Med “ekspres-reparation” er sagen oftest færdig indenfor 24 timer. Reparationstiden kan dog afhænge af om der skal bestilles reservedele hjem.

Mindre reparationer udføres omgående, mens du venter.

Vi påbegynder ikke reparationer, før vi har en klar aftale med dig, og du er derfor som kunde altid garanteret en retfærdig og økonomisk overkommelig behandling.

Er dit mærke eller din model ikke på listen? Bare rolig! Med mere end 25 års erfaring har vores teknikere ekspertise inden for en bred vifte af mærker og modeller fra alle årgange, fra både PC bærbare og stationære, til Mac og MacBook bærbare og stationære, både til privat og erhvervsbrug.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kig forbi vores skranke med din PC eller Mac. Du er også velkommen til at ringe til os på på 48 13 00 00.

Der er ingen tidsbestilling på reparationer.

Indhent tilbud

Uanset problemets art, opfordrer vi dig til at kontakte os, så vi kan få et overblik over dine behov og din computers tilstand. Du vil i samme ombæring modtage et uforpligtende tilbud på din reparationsopgave.

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Vores kunder siger

Hyppige Problemer

Hvad kan du selv gøre?

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top