fbpx

Reparation og support

Backup og Recovery

Husker du at tage backup af din PC eller Mac før det er for sent? Uden backup kan du risikere at miste vigtige filer, dokumenter og billeder. Hos Zitech hjælper vi med at sikre dine data inden det er for sent!

Zitech it service privat backup og recovery

Reparation og support

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores erfarne teknikere kan hjælpe med at implementere passende backupløsninger baseret på dine behov. Formålet er at sikre, at dine data er gemt et sikkert sted, så du kan få adgang til dem igen, selvom din computer oplever problemer, som f.eks. hardwarefejl, virus eller utilsigtede sletninger.

Hvis uheldet er ude og dine vigtige filer, billeder og data er gået tabt eller er blevet utilgængeligt, kan vi i mange tilfælde hjælpe med at gendanne dine data. Dette kræver dog at du har en backupløsning enten i form af  en ekstern harddisk, et cloud-baseret lager eller en anden form for sikkerhedskopi.

De mest normale data-tab, vi ser og løser, er både almene fejl i computerens styresystem og problemer eller skader på harddisken der gør, der er behov for reparation eller gendannelse af harddisken.

Kontakt os gerne for rådgivning om bedste praksis for backup og recovery så du sikrer dig, at du har en pålidelig og effektiv sikkerhedskopi af dine vigtige data.

Det er ofte vanskeligt eller endda umuligt at gendanne data uden en backup, især hvis dataene er gået tabt på grund af hardwarefejl, virusangreb, eller andre uforudsigelige situationer.

 

Zitech kan hjælpe

Hos Zitech giver vi dog ikke op før alle muligheder er afsøgt. Vi bruger specialiseret data recovery-software og samarbejde med professionelle data recovery-services for at forsøge at gendanne slettede eller tabte filer fra din harddisk, selv uden en backup. Du skal dog være opmærksom på, at denne løsning er dyrere, og at resultatet ikke er garanterede. Kontakt os for mere information om dine muligheder.

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe og vejlede dig i, hvordan du løbende får taget backup så du ikke komme til at stå i samme situation igen.

Hos Zitech kan give din computer et boost ved at sørge for, at både dens hardware (den fysiske del) og software (de programmer, den kører) er opdaterede. Dette sikre mere effektiv og pålidelig backupproces samt at dine data er beskyttede og let tilgængelige, selv i tilfælde af hardwarefejl eller andre uforudsete hændelser.

Hos Zitech kan vi hjælpe med at sikkerhedskopiere dine data og implementere pålidelige backup- og recoveryløsninger, så du kan få ro i maven og vide dine data ikke går tabt.  Skulle uheldet alligevel være ude kan vores kompetente teknikere bistå med at gendanne dine data.

Vil du have en snak og et tilbud på backupløsning eller data recovery, er du velkommen til at ringe til os på 48 13 00 00 eller komme forbi vores service desk.

Indhent tilbud

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt os

Ring eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres i løbet af 1-3 dage.

Vores kunder siger

Hyppige Problemer

Hvad kan du selv gøre?

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top