fbpx

Min Mac bliver meget varm og larmer!

De fleste computere, især apple-produkter, genererer meget varme når de er i brug. Dette er som regel ikke bekymringsvækkende, idet de har indbyggede kølingssystemer, der håndterer varmen. Men hvis din Mac bliver så varm, at det føles ubehageligt at have den på skødet eller at røre ved, kan det være et problem. Der kan være flere årsager til problemet, men her får du dig hyppigste og hvad der kan gøres ved dem:

1. Sørg for, der ikke er samlet støv på kølingssystemet

Overophedning af din Mac sker typisk, når den er gammel og gennem årenes løb har samlet en del skidt og støv. Derfor er det afgørende at få renset kølesystemet. Denne opgave er bedst udført professionelt, da det indebærer at adskille din computer. Hos os sikrer vi en hurtig og effektiv rensning af hele din computer, så du kan få den tilbage i brug uden bekymringer.

2. Udskift kølingspasta

Hvis din Mac over længere tid overopheder under brug, vil det hurtigere nedslide den. Vedvarende overophedning kan gradvist forringe Macs systemer, hvilket til sidst kan gøre reparation umulig.

Kølingspastaen sørger for, at varmen effektivt overføres til køleren, så computeren kan køre optimalt og undgå overophedning, hvilket er vigtigt for dens langtidsydelse og pålidelighed. Nogle gange har fabrikanten ikke påsat kølingspastaen optimalt, og derfor kræves en udskiftning. Hos Zitech kan vi åbne din Mac og tjekke, hvordan kølingspastaen ser ud, og om den har behov for udskiftning. Ring til os eller kom forbi vores værksted så finder vi den mest relevante løsning for dig!

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Book en tid

Book en tid eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres på under 24 timer.

Bliv klogere

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top