fbpx

Min PC er varm og larmer!

Din computer er udstyret med blæsere, der effektivt køler maskinen ned, når den bliver varm. Alligevel kan det ind imellem forekomme, at din PC overopheder og skaber uforholdsmæssig meget støj. Forskellen mellem den sædvanlige summende lyd og den ekstra støj og varme er normalt let at opdage og fornemme, men hvor går grænsen for. hvad der er ‘normalt’ og ‘noget er galt’? Nedenfor kan du finde vejledning i, hvad du bør gøre, hvis din PC bliver for varm.

1. Sørg for, der ikke er samlet støv på kølingssystemet

En af de mest almindelige årsager til overophedning er ophobning af støv på blæserne.  Begynder din PC at blive meget varm og larme er det vigtigt, at du får renset kølingssytemet. Dette bør du få gjort professionelt gjort, da processen kræver, at du skiller din computer fra hinanden. Hos Zitech sørger vi for en hurtig og effektiv rensning af din blæser, så du kan få din computer med hjem igen straks og uden bekymringer.

2. Udskift kølingspasta

Kølingspasta er som en lille, men vigtigt “lim” mellem computerens hjerne (CPU’en) og dens køler. Den hjælper med at lede varmen væk fra CPU’en og sikrer, at computeren ikke bliver for varm. Hvis din computer bliver for varm over længere tid, kan det slide hurtigere på dens indre dele og få den til at blive mindre effektiv. Kronisk overophedning ødelægger din PC’s systemer, så reparation til sidst ikke er muligt.

Kølingspastaen sørger for, at varmen effektivt overføres til køleren, så computeren kan køre optimalt og undgå overophedning, hvilket er vigtigt for dens langtidsydelse og pålidelighed. Nogle gange har fabrikanten ikke påsat kølingspastaen optimalt, og derfor kræves en udskiftning. Vi kan åbne din PC og tjekke, hvordan kølingspastaen ser ud, og om den har behov for en kærlig hånd.

Du kan se prisen på en rensning af din computer her

Lad os hjælpe dig!

SÅDAN FOREGÅR DET

Book en tid

Book en tid eller kom forbi vores værksted i Allerød. Alternativt kan du arrangere en afhentning ved at kontakte vores team.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vores eksperter kommer direkte til dig.

Behovsafklaring & fejlsøgning

Hos Zitech starter vi altid med en samtale om dine behov og en fejlsøgning af din computer.

Vi identificerer nøjagtigt kilden til problemet og guider dig igennem de bedste løsninger til din PC eller Mac.

Vi løser problemet

Når vi har identificeret problemet får du et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, reparerer vi din computer og giver dig besked når den er klar til afhentning.

Størstedelen af vores reparationer udføres på under 24 timer.

Bliv klogere

Tabt computer. Har du tabt din computer?
Skade

Har du tabt din computer?

Har du tabt din computer? Når du har din bærbare er med på farten, er der en risiko for at tabe den. Her er 5 ting du skal være opmærksom på!

LÆS MERE
Scroll to Top